انتشار : 1400/04/27 بازدید : 32

افتخاری دیگر بر افتخارات مرکز آموزش علمی_ کاربردی علوم و فنون

مرکز آموزش علمی کاربردی برتر ایران به عنوان مرکز برتر کشوری در سال 1400 انتخاب گردید.

با توکل به حضرت احدیت، افتخاری دیگر برای شهروندان شهر محمدیه و استان قزوین

افتخاری دیگر بر افتخارات مرکز آموزش علمی_ کاربردی  علوم و فنون قزوین افزون گردیده و برای چهارمین بار (سال 1388 و 1398 و 1399)، این مرکز به عنوان مرکز آموزش علمی کاربردی برتر ایران در سال 1400 انتخاب گردید. با کسب این رتبه، مرکز آموزش علمی کاربردی علوم و فنون قزوین به عنوان پرافتخارترین مرکز آموزش علمی کاربردی ایران  مورد تقدیر و اهدای لوح توسط رییس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور قرار گرفت.
کسب این افتخار را به کلیه دانشجویان، اساتید، کارکنان و دانش آموختگان این مرکز تبریک و تهنیت عرض نموده، انشاالله کسب این افتخار با پذیرش دانشجو در مهر ماه 1400 استمرار یافته و باعث غرور و بالندگی جوانان این مرز و بوم گردد