انتشار : 1399/08/14 بازدید : 400

اعلام نتایج مقطع کاردانی دوره‌ كارداني فني و دوره كارداني حرفه‌اي دانشگاه جامع علمی کاربردی مهر99

ب

دانشجویان ابتدا مدارک خودرا از طریق لینک ذیل بارگذاری وسپس جهت تحویل مدارک به مرکز مراجعه نمایند

لینک بارگذاری مدارک

ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس (همانند عکس پرسنلی) پشت سفید تمام رخ 4×3 تهيه شده در سال جاري.

2- تصوير تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- تصوير پشت و روی كارت ملي و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام يك برگ تصوير آن.

5- اصل کاربرگ 102 (فرم تایید معدل) جهت دانش‌آموختگانی كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است.

6- اصل کاربرگ 101 (گواهی اشتغال به كار) با امضا و مهر بالاترين مقام مسئول، آخرين فيش حقوقي و آخرين حكم كارگزيني يا قرارداد معتبر انجام كار و برای شاغلین نیروهای مسلح ارایه حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از یگان مربوط براي پذيرفته‌شدگان متقاضی استفاده از سهمیه شاغل.

7- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه برادران را با توجه به بند 2-3 مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحه‌های 4 و 5 دفترچه راهنماي پذيرش دوره‌های مذكور مشخص نمايد.